Skip to main content

OVER ONS

VITRON is een middelgrote, zelfstandige onderneming met een personeelsbestand van circa 200 medewerkers, opgericht in 1979 en als zodanig een solide familiebedrijf.

De mensen van VITRON begrijpen als geen ander dat u zich wenst bezig te houden met de kernactiviteiten in uw organisatie.

Daar hoort het onderhouden van uw werkomgeving en het in standhouden van de uitstraling van uw bedrijfspand, instelling of openbaar gebouw niet bij.

Toch is uw werkomgeving, uw gebouw en de directe omgeving, een belangrijk visitekaartje voor uw organisatie en dat maakt het té belangrijk om het niet goed geregeld te hebben.

VITRON is een betrouwbare, professionele partner als het gaat om schoonmaak en alle aanverwante dienstverlening. En op een manier waarop u kunt vertrouwen dat het goed gebeurt, elke keer weer.

WAAROM KIES JE VOOR VITRON

  • Professionele partner als het gaat om schoonmaakdienstverlening
  • Biedt zekerheid in schoonmaak voor grote- en kleine organisaties
  • Social bewogen en duurzaam in het ondernemen
  • Milieubewust door middel van het gebruik van ecologische producten en materialen

VITRON biedt u de zekerheid in het verzorgen van de reguliere en periodieke verzorging van schoonmaak, glaswassen voor alle soorten opdrachtgevers. Dit alles met een persoonlijke aandacht die u van een betrokken leverancier verwacht. Omdat we begrijpen dat uw behoeften jarenlang hetzelfde kunnen zijn, maar toch plots kunnen veranderen, denken wij graag met u mee. Naast de schoonmaak als primaire dienstverlening verlenen wij ook diensten op het gebied van o.a. glas- en gevelreiniging, tapijtreiniging, linovloeren onderhoud, verzorging van alle sanitaire voorzieningen, verzorging van personeelsdiensten, exploitatie van bedrijfskantines en de exploitatie van diverse soorten koffie- en frisdrankautomaten.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.

VITRON heeft ondertussen langdurige relaties met diverse opdrachtgevers, zoals banken, scholen, industriële projecten, overheids- en zorginstellingen.

Een belangrijk element waarin onze plus terugkomt, is de manier waarop VITRON sociaal bewogen en bewust een bijdrage wil leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met respect en aandacht voor mens, milieu en maatschappij.

In onderdelen als schoonmaakproducten, papiergebruik, vervoer en personeelsbeleid wordt dagelijks vooruitstrevend gewerkt.