Nieuws

Dagelijks Controle Systeem werkt eenvoudig en snel!

Al zolang Vitron bestaat wordt het werk van onze medewerkers gecontroleerd. Er kan natuurlijk wel eens een prullenbak of vensterbank vergeten worden, maar over het algemeen kun je met een (onverwachte) controle er meteen uithalen wie goede kwaliteit levert en wie niet.

Voorheen werden deze controles door onze rayonleiding uitgevoerd met pen en papier. Door een ronde te lopen door het pand en ondertussen aantekeningen te maken werd het een onhandig proces dat veel tijd in beslag nam. Daarom zijn wij in 2015 overgestapt naar iets anders, namelijk het Dagelijks Controle Systeem (DKS). Dit is een online applicatie waar onze rayonleiding realtime informatie kan invoeren. Omdat deze applicatie gekoppeld is aan ons administratiesysteem, wordt er per klant een speciaal controleformulier in DKS ingevoerd met de juiste specificaties en ruimtes die gecontroleerd moeten worden. Zo gaan er nooit specifieke ruimtes of werkzaamheden verloren.

DKS is ontwikkeld om onze klanten eenvoudig inzicht te geven in de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud. Doordat onze rayonleiders een ronde te lopen met tablet in de hand kan de controle gemakkelijk en snel plaatsvinden. Naderhand wordt met één druk op de knop alle informatie samenvattend gebundeld in een rapport, waardoor de klant (en wijzelf natuurlijk) snel inzicht krijgt in de kwaliteit van de medewerker en het schoonmaakonderhoud.